Welkom bij Tech Data

Video Content

In opdracht van Tech Data, Microsoft en Google for Education heeft Contentplace een videoproductie gerealiseerd met als thema “Het Klaslokaal van de Toekomst.” Deze video was een cruciaal onderdeel van een grotere campagne die zich richtte op IT en Onderwijs, en had tot doel de impact van innovatieve technologieën op de toekomst van het onderwijs te belichten.

Onze video bood een informatieve blik op de mogelijkheden die moderne technologieën bieden voor het onderwijs en illustreerde het engagement van Tech Data, Microsoft en Google for Education om het leerproces te verrijken.

In aanvulling op de videoproductie heeft Contentplace ook een evenement georganiseerd in opdracht van Tech Data, dat professionals uit zowel de IT- als onderwijssector samenbracht om kennis uit te wisselen en de toekomst van het klaslokaal te bespreken.

deze heroes waren betrokken

Super Powers

Strategy

Voor Tech Data hebben we het concept van vertical marketing ontwikkeld. Onderdeel van de campagne was het opzetten van een event en een videoverhaal rondom het Klaslokaal van de toekomst.

Film & Fotografie

Voor de videoproductie hebben we op 2 locaties gefilmd en deze film vervolgens geedit met een voice-over eronder

Script

Voor de video hebben we het script geschreven op basis van vragen die we stelden tijdens de twee interviews en de inleidende teksten voor de voice-over van de video.