Alles draait om consistentie

Amber Kant

Als creatief grafisch vormgeefster  help ik je bij het vormgeven van jouw wensen of dit nu alleen een logo of een (complete) huisstijl is! Bij het vormgeven maak ik gebruik van mixed media, waardoor er elke keer een écht uniek ontwerp ontstaat!

Het doel van grafisch vormgeving, is mensen iets mee te delen en jouw doelgroep aan te trekken. Het is een creatief proces, waarbij samenwerking erg belangrijk is.  

_Heropedia foto Amber Kant
Ordinary World

Mijn naam is Amber Kant en ik woon samen met mijn hond Astra in een klein dorpje genaamd Dussen. Ik ben de eigenaresse van Tea, Dream & Design en een creatief grafisch vormgeefster!

Creativiteit is zo lang als ik me kan herinneren mijn passie. Als klein meisje was ik vaak te vinden met een potloden of verf en papier en zat ik heerlijk te kliederen. En nee, niet alleen het papier zat onder de verf… ik verfde mezelf lekker mee. Soms nog steeds, eerlijk gezegd… Dan neemt het enthousiasme het over en vliegen de verfspetters door mijn kantoor!

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten: heerlijk wandelen samen met mijn hond of lekker met mijn handen in de grond in de tuin. En natuurlijk teken en schilder ik ook graag. Het is naast rust ook een uitlaatklep.

Samen met mijn ma sport ik 2 keer per week. En nee, we gaan niet naar de sportschool, maar naar karate! Even uit je hoofd en lekker bezig zijn, met een doel: je volgende band halen en je skills blijven ontwikkelen

Guilty Pleasure

THEE! Heerlijk ’s avonds met een kop thee op de bank, kaarsjes aan en filmpje erbij. Ik houd ervan. Chocola kan natuurlijk niet ontbreken en heerlijk snacken bij de TV!

Super Powers

Creativiteit is voor mij altijd al belangrijk geweest. En ik merk steeds meer dat ik het ook echt nodig heb. Als ik mijn ei niet kwijt kan, loop ik vast. Daarom vind ik het zo leuk om samen een super logo, branding of illustratie neer te zetten. De kleuren uitkiezen en op elkaar laten aansluiten, typografie die past bij de identiteit, vormen, lay-outs… alles wat ermee te maken heeft om een branding consistent te laten zijn!

Bij het tot stand komen van mijn ontwerpen maak ik gebruik van Mixed Media: Mixed Media is het gebruik van verschillende materialen om tot één ontwerp te komen. Zelf werk ik het liefst met aquarel of ecoline om een eerste opzet van een tekening te maken. De fijne details werk ik meestal bij met potlood, zodat deze goed tot hun recht komen. Want de details, maken het ontwerp!

Greatest enemey

Heel eerlijk? Perfectionisme en over mijn grenzen gaan. I learned the hard way! Een aantal jaar terug ben ik (mede hierdoor) in een burn-out beland. Inmiddels weet ik wanneer ik een stapje terug moet doen om te voorkomen dat ik over mijn grenzen. Een duidelijke planning maken helpt hierbij; dan stroomt mijn hoofd niet over met taken en ideeën. Daarnaast weet ik dat niet alles perfect hoeft te zijn. Perfectly imperfect!

En… Let’s be fair… koffie. Ik lust het gewoon echt niet…

Favorite Music

Oeh… dit wisselt nog al eens, maar eigenlijk meestal wel binnen het rock genre. Van Ghost Hounds tot Nickelback en Royal Blood of Daughtry.

In de auto is het heerlijk om naar Volbeat of Halestorm te luisteren. Zeker onderweg naar huis!