Je website als streamingdienst

Maikel Franken

De magie van een content campagne begint en eindigt bij een duidelijke website. Het is de ‘streamingdienst’ van je content. Het magische rijk waar je klant doorheen mag reizen.

Met mijn super powers op het gebied van development en analytics bouwen we samen aan die magische wereld. 

Portfolio Maikel Franken
Ordinary World

Mijn Ordinary World bestaat uit mijn lieve vrouw en mijn twee dochters. Wonend en werkend in het prachtige Oosterhout. Inmiddels 15 jaar een bedrijf – Wijzeronline – en 10 jaar fulltime aan het ondernemen. 

Ik heb een tourmotor, dat is wel iets wat ik graag doe. Lekker mijn hoofd leeg maken. Mijn super powers zijn mijn ‘brains’, maar die werken alleen als het ‘lijf’ ook fit is. Daarom doe ik 3 tot 4x per week aan fitness. Oh ja en lekker bingewatchen natuurlijk met een heerlijk speciaal biertje erbij. 

Super Powers

Mijn belangrijkste super power is Frontend Development. Ik bouw eigenlijk jouw persoonlijke streamingdienst. Waar jij je doelgroep kan vertellen wie je bent en wat je doet en ze kunt meenemen in een fantastische klantreis vol informatie en content. Daarnaast heb ik de super power van Google Analytics geleend. Hiermee kan ik je ook vertellen wie jouw publiek is. Wat ze doen. Wat interessant is en wat niet en waar ze nog meer van zouden willen weten. Hoe cool is dat. 

Greatest Enemy

Een onduidelijke planning. Als mijn agenda niet goed ingericht is en het overzicht verdwijnt dan is dat het eerste wat wordt aangepakt.
Bij onduidelijkheden in de planning word ik bijzonder onrustig.

Guilty Pleasure

M&M’s…Zelfs ooit M&M’s gehad met mijn hoofd en logo erop. Ik kan beter niet naar de film gaan, bij de intro is de zak al leeg.

Favorite Music

Alles. Ik ga eigenlijk op heel veel erg goed; van Radio 538 tot oude HipHop, Rock en harder. Luister gerust eens naar mijn playlist.