brandkleuren
Een brandbook geeft houvast en duidelijkheid

Branding (& Logo)

Branding is de rode draad in de visuele identiteit van je bedrijf. Het is de uitstraling van je bedrijf, het karakter. Branding is een heel breed begrip, dat niet alleen je logo, huisstijl en marketing omvat. Er komt emotie bij kijken: de normen, waardenen beloften van je bedrijf worden omgetoverd tot een visuele en niet-visuele identiteit, online én offline. Je tone-of-voice valt hier ook onder. 

Welke kleuren, typografie en vormen passen het beste bij je bedrijf? Wil je een stoere en strakke uitstraling of mag het juist zacht en romantisch zijn?

Branding is een samenwerking

Amber aan het werk

Ik werk graag volgens een  vaste werkwijze. Zo hebben we overzicht en weet je precies waar je aan toe bent.  

1. Kennismaking 

Tijdens de intake maken we kennis met elkaar om te kijken of we op dezelfde lijn zitten, zodat er een goede samenwerking ontstaat. We bespreken jouw wensen voor een ontwerp, wat voor ideeën je eventueel zelf al hebt en wat je nou precies zoekt. Wil je een (nieuw) logo of een (complete) huisstijl? Samen kijken we naar de gewenste uitstraling van het ontwerp en welke kleuren, vormen en lettertypes daarbij passen.Uiteraard onder het genot van een kop (ijs)thee met wat lekkers erbij!

2. Offerte

Na ons eerste gesprek stel ik een offerte op. Deze stuur ik per mail naar je toe en blijft 30 dagen geldig. Als je eventueel nog opmerkingen of aanpassingen hebt, mag je deze altijd doorgeven. 

3. Vormgeving 

Na akkoord van de offerte, ga ik aan de slag met het vormgeven van onze toffe ideeën! Ik werk jouw wensen uit tot een concept, dat ik aan je voorleg ter evaluatie.Voor logo’s ontwerp ik 3 verschillende concepten, die allemaal net even iets anders zijn. Dit geeft je de mogelijkheid om écht de juiste keuze te maken voor jouw bedrijf!

4. Correctierondes 

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken uit de concept ontwerpen, gaan we deze nog verder uitwerken. Misschien zijn er een paar aanpassingen nodig, maar het kan natuurlijk ook zijn dat het ontwerp al helemaal goed is.Als het concept aangepast moet worden, doe ik dit in maximaal 3 correctie rondes*. Zo zorgen we er samen voor dat het eindresultaat precies aansluit bij jouw bedrijf!

5. Oplevering 

Wanneer je helemaal tevreden bent met het eindresultaat, stuur ik de ontwerpen in verschillende bestandsformaten naar je toe. Zo kun je ze direct gebruiken op je website, social media of in je drukwerk.

 

 

Zien is geloven

Projecten van Amber

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Aan de slag met de branding van je merk of campagne?

Neem contact op met Amber via de button. Je zult merken dat een goed brandbook houvast en rust geeft bij het opzetten en ontwikkelen van je campagnes.