Welkom bij De Smarketeer

Visual Identity, branding & Launch

Contentplace heeft een integrale rol gespeeld in de ontwikkeling en implementatie van het nieuwe Smarketeer-concept. Dit omvatte de creatie van de merknaam, branding en visuele identiteit, de ontwikkeling van de website en de productie van drie series volgens het bingemarketing principe, inclusief een doordachte distributieplanning.

Vanaf het begin hebben we samengewerkt om een geschikte naam voor het merk te bedenken en een merkidentiteit te creëren die de kernwaarden van de Smarketeer weerspiegelt. Ons team heeft zich ingezet voor het ontwerp van de website, waarbij we de nadruk legden op de visuele en informatieve aspecten die de Smarketeer vertegenwoordigen.

We hebben ook samengewerkt aan de ontwikkeling van drie series op basis van het bingemarketing principe, met als doel zowel betrokkenheid als informatieve waarde te bieden. Daarnaast hebben we een strategische distributieplanning opgezet om ervoor te zorgen dat de boodschap van de Smarketeer gericht en effectief wordt verspreid.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

deze heroes waren betrokken

Super Powers

Strategy

Het uitdenken van het concept De Smarketeer, alsmede de verhaalijnen op basis waarvan alle andere heroes aan de slag konden.

Branding

Het ontwikkelen van het logo, brandbook en conmplete visual identity

Story & Script

Schrijven van de teksten voor de website, alsmede het redigeren en herschrijven van de Mike, Suzanne & Mart journey.

Webdesign

Bouwen van de website, alsmede de koppeling met Hubspot.

Camera

Ontwikkelen van unieke foto's die in lijn zijn met de identiteit van De Smarketeer.