Welkom bij Marine Repair

Animatiecontent

Contentplace.nl heeft als onderdeel van een uitgebreide veiligheidscampagne bij Marine Repair een animatie ontwikkeld ter ondersteuning van de bedrijfsveiligheid. Deze animatie vormde een cruciaal element binnen de bredere inspanningen om veiligheidsbewustzijn te vergroten en veiligheidsprocedures te versterken.

De animatie bood een effectieve manier om de essentiële veiligheidsrichtlijnen en -procedures binnen het bedrijf te communiceren. Met behulp van visuele elementen en een heldere boodschap droeg de animatie bij aan het vergroten van het bewustzijn bij medewerkers en bevorderde het de strikte naleving van veiligheidsprotocollen.

Deze animatie maakte deel uit van een breder kader waarin Marine Repair zich inzette voor een cultuur van veiligheid en het welzijn van haar medewerkers.

Deze heroes waren betrokken

Super Powers

Animation

Het animeren van de video op basis van de wensen van het bedrijf en het script.

Story & Script

Schrijven van de teksten onder de video.

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Hero companies

5 sterren reviews
5/5
Wilma van Wijk

Veiligheid op de werkvloer is belangrijk. Alle nieuwe medewerkers en ingeleend personeel hoort een instructie te krijgen. Om dit op een leuke, visuele manier over te brengen heb ik Contentplace ingeschakeld. De input die ik er graag in wilde, heb ik doorgegeven aan Kora. Ze heeft een concept video gemaakt en we hebben dit samen geoptimaliseerd. Wat erg leuk was is dat de animatie nog echt leek op het bedrijf ook. Juiste logo, formaat bus en het pand. Zo spreekt het veel meer aan. Mooi eindresultaat en een fijne samenwerking!

Wilma van Wijk

KAM Consultant