Welkom bij Perstorp

Global Livestream Event

Contentplace heeft in opdracht van Perstorp een Global Livestream evenement georganiseerd om zowel de opening van hun nieuwe fabriek te vieren als de lancering van een nieuw product en een strategische initiatief onder de naam “Gut Wealth.”

Dit evenement ging verder dan louter een professioneel studio-evenement. We hebben ook actief klantbetrokkenheid bevorderd door middel van een interactieve tool via Buzzmaster. Deze aanpak bood het publiek de mogelijkheid om deel te nemen aan presentaties en discussies. Het resultaat was een informatieve en boeiende bijeenkomst die niet alleen de prestaties van Perstorp benadrukte, maar ook de relatie met het publiek verstevigde. Het evenement vierde vooruitgang en bood inzicht in de toekomst van Gut Wealth en Perstorp.

Deze heroes waren betrokken

Super Powers

Strategy

Opzetten, uitwerken en projectmanagement van dit Global Event.

Film & Fotografie

Het filmen van de diverse 'live' onderdelen tijdens het livestream evenement.

Story & Script

Het schrijven van het draaiboek & scripts voor de sprekers tijdens het evenement.

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Hero companies

5 sterren reviews
5/5
Leon Vaessen

Kora heeft een waardevolle bijdrage geleverd als strategisch marketing consultant bij Perstorp het afgelopen jaar. Haar daadkracht, netwerk en strategische inzichten heeft ons geholpen om onze marketing executie in zeer korte tijd naar een hoger niveau te tillen.

Leon Vaessen

Global Marketing Manager @ Perstorp