Welkom bij Juniper

Smart Marketing

Contentplace heeft in nauwe samenwerking met Juniper Networks een uitgebreide contentstrategie ontwikkeld volgens de beproefde Smart Marketing methodiek. Deze strategie omvatte niet alleen het creëren van waardevolle content, maar ook het slim inzetten ervan voor leadgeneratie en Sales Development. Als kers op de taart hebben we dit alles geïntegreerd in HubSpot, waardoor we effectieve dripcampagnes konden opzetten.

Onze strategie begon met het definiëren van duidelijke doelen en persona’s, waardoor we de juiste boodschap konden afstemmen op de juiste doelgroep. Vervolgens hebben we boeiende content gecreëerd, variërend van whitepapers tot events en blogberichten, die de expertise van Juniper Networks in de schijnwerpers zetten.

De content werd vervolgens slim gedistribueerd via HubSpot-dripcampagnes, die geautomatiseerde, gepersonaliseerde e-mails naar leads stuurden, waardoor prospects werden betrokken en genurtured. Dit resulteerde in een gestage stroom van gekwalificeerde leads voor Juniper Networks.

Onze Sales Development-inspanningen zorgden ervoor dat de verzamelde leads werden opgevolgd en omgezet in waardevolle zakelijke kansen. Dit end-to-end proces, van strategie tot uitvoering, leverde niet alleen meetbare resultaten op, maar versterkte ook de positie van Juniper Networks als een marktleider in de IT-sector.

Deze heroes waren betrokken

Super Powers

Strategy

Concept-ontwikkeling plus uitschrijven van het contentplan en het begeleiden van de smart marketing campagnes binnen Hubspot in samenspraak met sales.

Webdevelopment

Opzetten van de Juniper Contentpagina's binnen Hubspot met trackable forms & downloads.

Story & Script

Schrijven van alle teksten behorende bij de video's, de downloads en de website. Daarnaast vertalen van Engelse content van Juniper zelf naar het Nederlands.

Animation

Het produceren van animaties ter ondersteuning van de contentcampagne

Film & Fotografie

Het ontwikkelen van alle videocontent ter ondersteuning van de contentcampagne.

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Hero companies

5 sterren reviews
5/5
Thuy Nguyen

Het was heel fijn om samen met Kora te werken. Ze heeft een moderne, creatieve denkwijze en weet wat voor campagnes en evenementen ze moet toepassen op het juiste moment. Daarnaast heeft ze ook nog eens veel kennis van de IT-Industrie. Hierdoor wist ze precies hoe ze de campagnes moest creëren en personaliseren en wist ze onze visie en doelen goed naar voren te brengen. Haar aanpak en marketing campagnes waren zeker van belang geweest voor het verhogen van onze brand awareness en het genereren van nieuwe leads. Kora schakelt ook nog eens snel en is zeer makkelijk in de omgang. Ik raad Kora en Contentplace zeker aan!

Thuy Nguyen

Regional Distribution Manager @ Juniper