Welkom bij Infinigate

Event & Rebranding

Infinigate, een vooraanstaande speler in de cybersecuritysector, heeft recentelijk een herpositionering ondergaan, en Contentplace speelde een cruciale rol bij de implementatie van deze herpositionering op de Nederlandse markt. Onze samenwerking begon met de aanpassing van de bestaande merkidentiteit om deze geschikt te maken voor de specifieke behoeften en verwachtingen van de Nederlandse markt.

In nauwe samenwerking met het team van Infinigate hebben we de herziene merkstrategie, visuele identiteit en communicatieconcepten lokaal afgestemd, waarbij rekening werd gehouden met de lokale marktomstandigheden en culturele nuances. Het resultaat was een herpositionering die niet alleen de kracht van Infinigate benadrukte, maar ook naadloos aansloot bij de Nederlandse markt.

Na de succesvolle implementatie van de herpositionering hebben we het nieuwe Infinigate aan de Nederlandse markt gepresenteerd via een grootschalig lanceringsevenement. Dit evenement bracht klanten, partners en experts uit de branche samen en bood de gelegenheid om de vernieuwde Infinigate te introduceren en te vieren.

deze heroes waren betrokken

Super Powers

Strategy

Bij Infinigate hebben we dit project als een interim opdracht gedaan.

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Hero companies

5 sterren reviews
5/5
Patrick de Wagt

Wij hebben altijd met veel plezier samengewerkt met Kora en Contentplace. Kora wist in korte tijd marketing te vernieuwen door gebruik te maken van de nieuwste features en trends. Snel, accuraat en on point. We gaan elkaar in de toekomst zeker nog vaker tegenkomen op het gebied van marketing. Mocht je advies nodig hebben op het gebied van marketing dan zou ik zeker eens contact opnemen met Kora.

Patrick de Wagt

Business Development Manager @ Infinigate