#Samensterk in ICT

Ben jij dienstverlener in de ICT? Druk bezig met Clouddiensten en werkplek optimalisatie? Dan heb je het druk gehad de afgelopen maanden. Van de één op de andere dag werkte bijna heel Nederland thuis. Ook scholen werden geconfronteerd met digitaal onderwijs op afstand. 

Ineens dienen zich enorme KANSEN aan voor jouw bedrijf. Dat is natuurlijk top.
Maar is jouw bedrijf voldoende voorbereid op deze kansen? Heb je de juiste STERKTES in huis om hierop in te spelen? Denk hierbij aan voldoende personeel, voldoende kennis & kunde en de juiste sales & marketing strategie om deze nieuwe kansen volop te benutten.

De professionals van Contentplace.nl denken graag met je mee op een flexibele manier. Wij kunnen een eventuele ZWAKTE in onvoldoende marketingkennis direct omzetten naar een STERKTE. Jouw bedrijf op een goede manier naar buiten brengen met de juiste informatie naar de juiste doelgroep is een vak. Wij beheersen deze.

Samen zijn wij in staat direct antwoord te geven op de vraag: Hoe onderscheid ik mij met mijn ICT dienstenaanbod ? Ook binnen diverse sectoren wil je onderscheidend zijn. Ieder segment heeft zijn eigen vragen en uitdagingen. Onderwijs, zorg, industrie of bouw. ICT is overal.

Maak vrijblijvend een afspraak en wij verrassen je graag met out of the box inzichten, online strategieën en inspirerende en overtuigende content.

We stellen graag ons ICT marketing team aan je voor!

Kora Kemp

Marketing Specialist met jarenlange marketing kennis van ICT binnen diverse sectoren.

Martijn Vet

Copywriter met heel veel ICT Kennis en auteur van het boek ‘wie niet tech is, is gezien’