Kora Kemp

In the Spotlight. Zo heet de nieuwe reeks van Contentplace.nl waarin steeds een andere freelancer zich mag voorstellen aan potentiële opdrachtgevers. Aan jou dus.

Laat dat nu net een min-puntje zijn van mezelf.
Ik sta helemaal niet graag in de Spotlight. Liever werk ik achter de schermen aan mooie projecten en zorg ik er samen met jou voor dat het verhaal van je bedrijf wordt verteld, alleen net even anders. Weg van de geijkte paden, maar serieus ‘Out of the Box’ denken. Hiermee creëren we samen de mooiste contentcampagnes.

Ja ja, leuk allemaal Kora. Maar doe eens even lekker concreet!
Ik snap dat je dat wellicht denkt. ‘Concreet’ is trouwens een woord dat wel bij mij past. Wollig praten en moeilijke teksten zijn niet aan mij besteed. Ik geloof er niet in. Mijn stelling is: Als ik het snap, dan snapt 90% van je doelgroep het ook.

Dus wees simpel en concreet in de boodschap die je wilt vertellen.

Om je een voorbeeld te geven van hoe ik te werk ga, heb ik een klein filmpje gemaakt met als titel: ‘’Het ontstaan van een contentcampagne’’

Let op: gebruikte images in deze video zijn auteursrechtelijk beschermd en alleen ter illustratie. In de echte campagne wordt gewerkt met zelf ontwikkelde cartoons. 


Contentmarketing is niet het enige waarmee ik je kan helpen.

Met mijn ruime marketing ervaring, kan ik jouw bedrijf ondersteunen op het gebied van:

✅ Redigeren/schrijven van webteksten
✅ Webdesign
 Social Media optimalisatie 
✅ Strategische Business Analyses
✅ Organiseren van evenementen
✅ Marketing Communcatie intern & extern

Website

Mijn kennis & kunde

Email

info@contentplace.nl

Bel

06-53154965