Hier zijn wij goed in!

We zetten onze flexibele kennis & kunde voor je op een rij.


Content Marketing

Bij (content)marketing draait het om het vertellen van een verhaal. Klanten aan de hand van story-telling meenemen richting een koop of beslissingsmoment. Hierbij zijn Buyer Profiles, Customer Journeys, Contentflows, Traffic en Leads belangrijke factoren. Het bouwen van de juiste content flow is cruciaal voor het slagen van een campagne.

Binnen Contentplace zijn ervaren content marketeers die jou graag helpen.

Daarnaast beschikken wij over copywriters die op een juiste manier het verhaal van jouw bedrijf kunnen vertellen.

STRATEGISCHE MARKETING

Strategische marketing gaat verder dan één bepaalde actie of campagne. Het zijn plannen ontwikkeld voor tenminste één jaar en beslaan een bredere doelgroep. Voor het opzetten van strategische marketingplannen vindt een uitgebreide analyse plaats van het eigen bedrijf en de omgevingsfactoren. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van SWOT analyses en confrontatimatrixen om tot strategische keuzes te komen 

Binnen Contentplace is ruime strategische ervaring en expertise aanwezig.

Webdesign

Het hebben van een goede website is natuurlijk cruciaal voor je bedrijf. Het is als het ware de etalage, waardoor klanten naar binnen kunnen kijken.

Een goed werkende website straalt vertrouwen uit. Als je daar ook nog eens de juiste content aan weet toe te voegen, bereik je niet alleen klanten, je overtuigt ze ook.

Binnen Contentplace hebben wij webdesigners die dit allemaal voor je kunnen regelen.

podcasts (audio) 

Podcasts zijn op dit moment erg in trek. 

Via audio laat je je klant kennis maken met informatie die voor hem interessant is. Het voordeel van Podcasts is dat je publiek dit bijvoorbeeld ook tijdens zijn werk of onderweg kan beluisteren. 

Je plugt je oortjes in je mobiel en je krijgt op een leuke manier informatie toegediend, die je anders bijvoorbeeld via een e-book of whitepaper had moeten lezen.

Onze tekstschrijvers helpen je graag om stukken tekst te herschrijven naar podcast waardige content. Daarnaast kunnen wij de podcast ook voor je opnemen.

video marketing

Videomarketing is een belangrijk component binnen de content marketing. In vele vormen te gebruiken. Informatief of juist als teaser aan het begin van een flow.

 Videomarketing vergt zowel kennis van beeld als van tekst.

Binnen Contentplace hebben wij zowel makers van videocontent voor je beschikbaar als tekstschrijvers voor de verhaallijn die vertelt moet worden.evenementen

Evenementen zijn een belangrijke tool in een marketing mix. Misschien wil je een training organiseren voor je klanten of een seminar rondom een bepaald onderwerp of binnen een bepaalde branche?

Denk je juist groot en wil je een beurs organiseren met stands en meer dan 2.500 bezoekers?

Binnen Contentplace hebben wij professionals die de kunst van het organiseren verstaan.

 Van klein tot groot, wij helpen je graag op weg.