Ingrid van der Sterren

Wat leuk om in Spotlight te staan bij Contentplace.nl en me te mogen voorstellen als een ervaren freelancer binnen de marketing communicatie.

Want ervaren ben ik. Sinds mijn afstuderen in 1994 ben ik al werkzaam als marketing communicatie specialist en sinds 2003 doe ik dat als zelfstandig ondernemer. Binnen deze rol adviseer ik bedrijven met een B2B achtergrond in de techniek, machinebouw, logistiek en toeleveranciers voor de intensieve veehouderij. 

Inmiddels heb ik ook al vele bedrijven binnen de consumentenmarkt mogen helpen, met als specialisatie citymarketing, toerisme, evenementen en overheid.

Naast het adviseren rondom marketing aanpak op zowel strategisch als uitvoerend vlak, doe ik ook veel aan arbeidsmarktcommunicatie.

Je ziet het! In de loop der jaren is mijn expertise groot en heb ik bij vele bedrijven in de ‘keuken’ mogen kijken en advies mogen geven. 

Ik weet zeker dat ik jou ook kan helpen. Stel gerust je vraag of probleem aan me voor en we kijken samen wat voor jouw bedrijf en doelgroep de beste aanpak is.

Ingrid van der Sterren - Marketing Specialist

Ik geef ook cursussen en workshops aan bedrijven/verenigingen en stichtingen. Bekijk hieronder mijn aanbod. 

✅ Strategische marketing voor MKB
✅ Imago en PR voor verenigingen
✅ Meer succes met beurzen
✅ Sponsoring en fondsenwerving voor Verenigingen & Stichtingen
✅ Functiegericht besturen voor Verenigingen & Stichtingen
✅ Meer rendement uit offertes
✅ Inspirerend evenement als slim verenigingsinstrument

Wil je hier mee over weten, kijk dan gerust ook even op mijn website.

Website

Van der Sterren
Marketing & Communicatie

Bel

06-13518065