Geert Pelsma

Nadat ik bij verschillende multinationals veel marketingervaring had opgedaan, werd het voor mij tijd om een langgekoesterde droom in vervulling te laten gaan. Mijn eigen marketingbureau. Alweer sinds enkele jaren mag ik mij zelfstandig noemen en is voor mij een hele goede keuze geweest. Ik vind namelijk ongeveer alles wel interessant, en nu kan ik mij iedere paar maanden weer vastbijten in een nieuwe branche. Door mijn ervaring in veel verschillende branches, kan ik nieuw terrein snel eigen maken. Iedere branche is natuurlijk weer verschillend, maar op het gebied van consumentengedrag is er altijd een gemene deler.


Denken in concepten

Tijdens mijn opdrachten ontwikkel ik vaak een marketingconcept, deze ontstaat altijd weer vanuit de eeuwenoude waaromvraag. Als conceptdenker kan ik het namelijk niet laten om met een verfrissend idee te komen waarin rekening wordt gehouden met alle mogelijke marketingkanalen, zowel online als offline.

 


Geert Pelsma - Marketing Specialist
Doordacht en bewust

Naast mijn marketingwerkzaamheden ben ik nog mede-oprichter van twee andere bedrijven. formfollowsconcept en Stichting Sopho. Met formfollowsconcept richten mijn compagnon (interieurarchitect) ons op ruimtelijke vormgeving, interieurontwerpen voor de zakelijke markt. Stichting Sopho is een collectief van fotografen en professionals in de fashion & advertising branche die iets terug willen doen voor de samenleving en de natuur.


Website

Aclaro

Bel

020 – 21 01 767