We fuel your story

Opvallen en onderscheidend zijn. Dat wil ieder bedrijf.
Of je nu diensten of producten levert binnen het onderwijs, ICT, de zorg of de agrarische sector.
Je publiek boeien en overtuigen met de juiste content kun je niet alleen.
Daar heb je professionals voor nodig. 
De juiste kennis & kunde die jouw verhaal vertellen, zodat het iets oplevert.

#Samensterk in onderwijs

Hoe ga jij dit jaar je open dagen organiseren? Door Corona is het bijna onmogelijk om je school op een goede manier te presenteren aan toekomstige leerlingen. Of toch niet?
Met de Virtuele Open Dag, open je de deuren van je school online en kunnen basisschoolleerlingen en ouders toch een kijkje nemen in je school.

#Samensterk in ICT

Ben jij dienstverlener in de ICT? Druk bezig met Clouddiensten en werkplek optimalisatie? Dan heb je het druk gehad de afgelopen maanden. Terwijl heel Nederland van de één op de andere dag thuis moest werken, moesten ook de scholen ineens aan de slag met onderwijs op afstand. Voor veel bedrijven vormt Corona een BEDREIGING, maar voor jou zeker niet.

#Samensterk in zorg

Ben jij een aanbieder binnen het segment zorg? De zorg is een ontzettend breed segment. Je hebt met heel veel doelgroepen te maken. Niet alleen artsen, patiënten en verpleegkundig personeel, maar ook met allerhande facilitaire en ondersteunende diensten. Wie moet je nu op welke manier bereiken met jouw product of dienst? 

#Samensterk in landbouw

Bied jij diensten of producten aan voor de agrarische sector? Is jouw doelgroep de landbouw in alle facetten?  
Is de boer direct jouw focus doelgroep of zijn het andere bedrijven binnen de agrarische keten die jij juist wilt bereiken?