Debbie van Oostrum

Content wordt alsmaar belangrijker in de strijd om de doelgroep te vinden, boeien en binden. Maar waar moet je beginnen? De kracht van jouw organisatie of product is hét uitgangspunt voor alle communicatie. Iedere organisatie heeft dan ook een verhaal te vertellen. Natuurlijk wil je dat dit verhaal jouw doelgroep aanspreekt, informeert en overtuigd. Middels een grondige analyse van identiteit, doelgroep en concurrentie zorg ik voor een heldere storyline en positionering passend bij jouw bedrijf en uiteraard aansprekend voor de doelgroep. Vanuit dit vertrekpunt bouwen we samen aan een sterk merk en effectieve communicatie.

Wie ben ik?

Als gepassioneerde Marketing Specialist ga ik graag op zoek naar de verhalen achter een bedrijf, product of dienst om dit vervolgens om te zetten in krachtige content. Ook adviseer ik organisaties over het effectief inzetten van content marketing en stel ik tevens content marketingplannen op. Het is daarmee mijn doel om opdrachtgevers (online) te laten opvallen en groeien door de inzet en optimalisatie van content marketingstrategieën, plannen en adviezen.

Door de jaren heen heb ik vooral voor IT-bedrijven gewerkt; van datacenter tot end-to-end IT-dienstverleners en van IT-arbeidsbemiddeling tot outsourcingsorganisaties. Betekent dit dan dat ik alleen voor IT-organisaties schrijf, omdat ik daar ervaring mee heb? Nee! Want een frisse blik zorgt voor betere content. Ik ben niet de expert in jouw bedrijf. Dat ben jijzelf. Daarentegen vertaal ik jouw verhaal naar sterke content.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met een gezonde leefstijl. Zo ben ik gek op gezond koken, skeeleren, fitnessen en stijldansen. Maar eerlijk is eerlijk, een ‘cheat dag’ zo nu en dan vind ik ook heerlijk; met een lekkere bak ijs een serie bingen!

Waar kan ik jou zoal bij helpen?

✅ Redigeren van bestaande teksten;
✅ 
Opstellen van nieuwe teksten, zoals webteksten, blogs, artikelen, nieuwsbrieven papers, etc.;
✅ 
Ontwikkelen en uitvoeren van content marketingstrategieën;
✅ 
Geven van trainingen op het gebied van bloggen, SEO, social media, persona’s en journey’s.

Deel jij mijn visie rondom content & de opzet van een goede verhaallijn? Dan ga ik graag het gesprek met je aan onder het genot van een lekkere (virtuele) kop koffie of thee! 


Email

info@contentconsult.nl

Bel

06-83687837