Anita Schregardus


Natuurlijk mag je van mij als tekstschrijver verwachten dat ik de d’s en t’s op de goede plek zet. Een heldere structuur van het verhaal? Check. Hier en daar een spitsvondige woordspeling? Check. Maar hé, als je een beetje hebt opgelet op de basisschool en je ook nog wat gevoel voor taal hebt, kom je zelf ook een heel eind. Wat ik dan toch voor jou kan betekenen? Veel!

Een goede tekstschrijver doet meer dan foutloze en soepele teksten opleveren. Ik denk met je mee over je doelgroep en het doel van je tekst. Wat wil je ermee bereiken? Wil je de lezer overtuigen, informeren, inspireren of amuseren? Met heel wat jaren schrijfervaring op de teller weet ik snel de juiste insteek, de juiste woorden en de juiste toon te vinden. Ik schrijf over de meest uiteenlopende onderwerpen voor vrijwel alle denkbare branches. Van de bakker op de hoek tot een internationaal opererend bedrijf in de chemische industrie. Met een brede interesse, groot inlevingsvermogen en een gezonde dosis nieuwsgierigheid voel ik me snel thuis in alle takken van sport.


Een keer kennnismaken? Leuk! Neem contact met mij op. 


Anita Schregardus - Copywriter

Waarvoor je mij kunt inschakelen?
Eigenlijk voor alles waar woorden aan te pas komen. Denk bijvoorbeeld aan:

✅ Interviews
✅ Nieuwsbrieven
✅ Webteksten
✅ Persberichten
✅ Advertorials
✅ Speeches
✅ Folders
✅ Whitepapers

Website

Tekst Unlimited

Email

anita@tekstunlimited.nl 

Bel

06-51391013