wie regisseert jouw content?
Marketing Automation & Content

Wanneer je werkt met Marketing Automation dan weet je dat je continue moet zorgen voor voldoende content, het opzetten van de juiste contentflows en het monitoren van het effect van je contentcampagnes. Haal je de gestelde KPI’s?

A/B testen, aanpassen, bijsturen en weer nieuwe content ontwikkelen op basis van de kennis die je hebt opgedaan rondom het gedrag van je doelgroep.

Dat is best een behoorlijke klus en wordt vaak onderschat op het moment dat je als bedrijf hebt besloten om te investeren in  Marketing Automation software.

Of je nu werkt met Hubspot, Marketo, Selligent, Eloqua, Active Campaign of een andere variant, content is key voor het optimale rendement voor de gedane investering.

Hoe meer contentflows hoe meer kennis je krijgt rondom customer journeys en customer persona’s.
Je bouwt langzaam naar een klantrelatie die niet meer is gebaseerd op oppervlakkige prijsvergelijkingen, maar op diepgaande kennis. In plaats van één van de vele word je Thought Leader.  Jouw doelgroep gaat naar jou toe voor informatie, gebaseerd op vertrouwen. Een mooiere klantrelatie bestaat niet.

Klinkt fantastisch toch?

Toch is het niet zo eenvoudig. Het steeds weer verder ontwikkelen van je contentflows is een tijdrovende klus, waar de marketing afdeling vaak de tijd of de kennis voor mist.

Stel een contentregisseur aan!

Wanneer jij serieus aan de slag wilt gaan met je Marketing Automation, dan is het goed om binnen je bedrijf te gaan werken met een content regisseur.
De content regisseur ontwikkelt voor jouw bedrijf een compleet scenario voor een bepaalde periode. Diept thema’s uit, ontwikkelt persona’s, schrijft scripts en regisseert samen met de cameraman, de fotograaf, de webdesigner en alle andere nodige disciplines de juiste content en zorgt voor effectieve contentflows.

Binnen Contentplace zijn alle disciplines op het gebied van content ondergebracht. Wij regisseren, produceren en distribueren je content op de meest effectieve manier, zodat je optimale resultaten kunt behalen.

Geïnteresseerd?
Jouw Contentregisseur staat voor je klaar.

 

 

 

 

649 Views
Category
Tags

No responses yet

Positieve feedback is leerzaam.

%d bloggers liken dit: