Free Workout
DE BESTE WENSEN VOOR 2021

De start van een nieuw jaar is voor velen van ons ook de start van goede voornemens.
Fitter worden, afvallen, stoppen met roken, minder stress, etc.

Wat is het goede voornemen dat je hebt genomen voor je bedrijf? In hoeverre ben jij bezig met het verbeteren van de conditie van je bedrijf?

Dat klinkt natuurlijk zwaar. Hoezo een betere conditie van mijn bedrijf? Het gaat prima zoals het is. Dat klopt vaak ook. Maar door jaarlijks een Business Strategy Workout te doen met je bedrijf zorg je ervoor dat je ook in een goede conditie blijft. Het is goed om met elkaar ieder jaar te bekijken:

✅ Doen we nog wat we willen doen?
✅ Hebben we nog steeds de juiste waarde propositie.
✅ Hebben we de juiste mensen in dienst?
✅ Hoe zit het met het kennisniveau en de benodigde ‘soft skills’
✅ Hoe ziet de toekomst eruit?
✅ Welke bedreigingen en kansen zien we op ons afkomen?
✅ Hoe kunnen we daarop inspelen?

Werken aan de conditie van je bedrijf is net zo belangrijk als werken aan je eigen conditie.

Maar net als werken aan je eigen conditie, schiet dit er vaak bij in door drukte en de ‘waan van de dag’. Toch is het belangrijk dat je hier aandacht aan besteedt. Een bedrijf in een goede conditie dat met beide benen op de grond staat, is gezonder en gaat fitter de toekomst tegemoet.

Door de huidige Corona crisis zijn veel bedrijven met ‘bedreigingen’ geconfronteerd, die van te voren niet voorzien waren. Voor sommige bracht deze bedreiging een ‘kans’, doordat zij sterk zijn binnen een product/dienstaanbod wat NU interessant is.

Voor sommige is deze bedreiging echt een bedreiging, omdat ze als bedrijf niet flexibel genoeg zijn om direct op nieuwe omstandigheden in te spelen.
Het goed in beeld hebben van de koers van je bedrijf, je doelstellingen, je sterktes/zwaktes & kansen/bedreigingen, helpt op het moment dat je wendbaar moet kunnen zijn.

Een Business Strategy Workout lijkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Wat nog leuker is, als je dit met je hele bedrijf doet, dan ga je merken dat niet alleen de conditie van je bedrijf verbetert vanuit omzet/winst geredeneerd, maar ook de conditie van onderlinge verhoudingen en de motivatie van iedereen in het bedrijf. Samen werken aan je conditie werkt een stuk motiverender dan alleen.  #Samensterk.

Daarom biedt Contentplace.nl een serie GRATIS Workouts aan.
Via een simpel 6-stappenplan bouw je een Business Strategy Plan, waarmee je koers en richting geeft aan je bedrijf en je medewerkers.

Een goed begin van 2021!

Klik hier:
https://contentplace.nl/workouts/

💪 Succes! You can do it! 💪

814 Views
Category
Tags

No responses yet

Positieve feedback is leerzaam.